Site Issues

Discussion about pretty much anything - except politics and religion

Moderators: Michael, Quoshara

Forum rules
The General Discussion Forum is for topics that do not fall into categories covered by other forums. However, religion and politics are off limits. Also, flaming, trolling, and spam will not be allowed in General Discussion.

In Rest In Peace (RIP) threads, bashing on the recently deceased is not allowed.

Please note - Threads in the General Discussion forum auto prune after 260 days of inactivity.
User avatar
Gazomg
Commodore
Commodore
Posts: 2289
Joined: Fri Feb 12, 2010 1:11 am
Location: The Emerald Isle
Contact:

Site Issues

Post by Gazomg » Fri Aug 09, 2019 11:05 am

every time I make a post I get an error, although the post works, it diverts me.

also cannot update my signature
Image
MANIPULATIONS ON MY SITE - 3,132 - NOVEMBER 28th

User avatar
Michael
Senior Admin
Senior Admin
Posts: 13509
Joined: Fri May 20, 2005 10:32 pm
Location: North of the North Pole
Contact:

Re: Site Issues

Post by Michael » Sat Aug 10, 2019 6:19 am

Gazomg wrote:
Fri Aug 09, 2019 11:05 am
every time I make a post I get an error, although the post works, it diverts me.
I've experienced the posting issue several times myself. I'm looking into it, and attempting to find a fix for it.
also cannot update my signature
I'll check on that.
-Michael Gray
Image
"In Great Deeds Something Abides"

User avatar
Michael
Senior Admin
Senior Admin
Posts: 13509
Joined: Fri May 20, 2005 10:32 pm
Location: North of the North Pole
Contact:

Re: Site Issues

Post by Michael » Sun Aug 11, 2019 10:24 pm

Gazomg wrote:
Fri Aug 09, 2019 11:05 am
also cannot update my signature
Are you getting any sort of error message when you try to update your signature?
-Michael Gray
Image
"In Great Deeds Something Abides"

User avatar
Gazomg
Commodore
Commodore
Posts: 2289
Joined: Fri Feb 12, 2010 1:11 am
Location: The Emerald Isle
Contact:

Re: Site Issues

Post by Gazomg » Mon Aug 12, 2019 8:21 am

just the once yesterday.


when it failed it goes back to the original number and update, but tried a second time and worked
Image
MANIPULATIONS ON MY SITE - 3,132 - NOVEMBER 28th

User avatar
sirus
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander
Posts: 809
Joined: Tue Sep 08, 2009 2:21 am
Location: In a van by the river, stealing your wi-fi

Re: Site Issues

Post by sirus » Fri Aug 16, 2019 1:40 pm

I got an error message too, but the post went up all the same. So that's okay.
From ignorance lead me to truth
From darkness lead me to light
From death lead me to immortality

ryjuda.deviantart.com

User avatar
Michael
Senior Admin
Senior Admin
Posts: 13509
Joined: Fri May 20, 2005 10:32 pm
Location: North of the North Pole
Contact:

Re: Site Issues

Post by Michael » Fri Aug 16, 2019 6:27 pm

sirus wrote:
Fri Aug 16, 2019 1:40 pm
I got an error message too, but the post went up all the same. So that's okay.
But it is irritating to get the error message. :(

I think it's either some incompatibility with the current version of the forum software (which would be odd, but not impossible), or there's some weirdness going on with the hosting company. I'm looking into both and hope to have an answer in the next few days.

If you get the error message, and then post again to find you've posted twice, please edit one of them and ask for the post to be deleted. Thanks.
-Michael Gray
Image
"In Great Deeds Something Abides"

User avatar
Gazomg
Commodore
Commodore
Posts: 2289
Joined: Fri Feb 12, 2010 1:11 am
Location: The Emerald Isle
Contact:

Re: Site Issues

Post by Gazomg » Sun Apr 26, 2020 3:28 pm

everytime i make a post I get an error message.
Said post works but i have to alter the url to get back to the index.

been going on weeks. However it only seems to happen in the photo manipulation section as this post was fine
Image
MANIPULATIONS ON MY SITE - 3,132 - NOVEMBER 28th

User avatar
Michael
Senior Admin
Senior Admin
Posts: 13509
Joined: Fri May 20, 2005 10:32 pm
Location: North of the North Pole
Contact:

Re: Site Issues

Post by Michael » Mon Apr 27, 2020 3:49 am

You can also hit the back button on your browser and then click on the Board Index link beneath the banner at the top of the page.

This past week I've been looking into the possibility of upgrading the forum software to see if that solves the problem. Though I'm also looking into the forum style in use at the moment as a possible source of the problem.

It does seem to come and go which is very strange.
-Michael Gray
Image
"In Great Deeds Something Abides"

User avatar
Gazomg
Commodore
Commodore
Posts: 2289
Joined: Fri Feb 12, 2010 1:11 am
Location: The Emerald Isle
Contact:

Re: Site Issues

Post by Gazomg » Mon Apr 27, 2020 8:03 pm

its not a major issue, but thought I mention it
Image
MANIPULATIONS ON MY SITE - 3,132 - NOVEMBER 28th

User avatar
amehatrekkie
-the weird one-
-the weird one-
Posts: 10609
Joined: Tue Jan 08, 2008 9:53 pm
Location: Earth, North American Continent, Southeast USA

Re: Site Issues

Post by amehatrekkie » Tue Apr 28, 2020 10:34 am

Same here (particularly when i post pictures), I was wondering if anyone else does it too.
Ahmie K-[ay][aka Adam Kriegel], Captain of the Department of Weird yea i'm weird
STPMA WORLDBUILDING EXPERT[ RIP MJ!!] Normal people scare meAging is inevitable, maturity is optional
https://imgur.com/a/bUvNm

User avatar
Michael
Senior Admin
Senior Admin
Posts: 13509
Joined: Fri May 20, 2005 10:32 pm
Location: North of the North Pole
Contact:

Re: Site Issues

Post by Michael » Sat May 02, 2020 1:46 pm

I've applied a fix which may work.

Please post in this thread and see if you get the same error, and report your experience. Thanks!
-Michael Gray
Image
"In Great Deeds Something Abides"

User avatar
lafr
Commodore
Commodore
Posts: 2091
Joined: Mon Oct 01, 2007 11:43 am
Location: Erin, Ontario, Canada

Re: Site Issues

Post by lafr » Sat May 02, 2020 2:57 pm

Testing, testing, 1, 2, 3.

User avatar
lafr
Commodore
Commodore
Posts: 2091
Joined: Mon Oct 01, 2007 11:43 am
Location: Erin, Ontario, Canada

Re: Site Issues

Post by lafr » Sat May 02, 2020 2:59 pm

Looks good.

Feels good.

Smells good.

Tastes good.

Sounds good.

Verdict?

All good.

User avatar
lafr
Commodore
Commodore
Posts: 2091
Joined: Mon Oct 01, 2007 11:43 am
Location: Erin, Ontario, Canada

Re: Site Issues

Post by lafr » Sun May 03, 2020 3:32 am

"They're back!"

Parse error: syntax error, unexpected '$', expecting variable (T_VARIABLE) in /homepages/4/d176939024/htdocs/includes/functions_messenger.php on line 28


In Word Association XVIII.

User avatar
Michael
Senior Admin
Senior Admin
Posts: 13509
Joined: Fri May 20, 2005 10:32 pm
Location: North of the North Pole
Contact:

Re: Site Issues

Post by Michael » Sun May 03, 2020 5:36 am

Thank you for letting me know, lafr. :/

I've made another change. Let me know what happens this time. [-o<
-Michael Gray
Image
"In Great Deeds Something Abides"

Post Reply